Installatiebedrijf Assen; installatiebedrijf Drenthe;
Het installatiebedrijf
dat rekening houdt
met het milieu

Duurzaam installeren

Bij Installatiebedrijf J. ten Hoor hechten wij veel waarde aan ouderwets vakmanschap, maar tegelijkertijd gaan wij met onze tijd mee. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen installeren, repareren en onderhouden volgens de nieuwste technieken, maar dat wij onze blik ook op de toekomst richten. Zonneboiler, zonnepanelen, een warmtepomp of lage temperatuurverwarming voor in uw huis of bedrijf: duurzaam installeren is onze specialiteit.

Verhoogde effectiviteit en efficiëntie

Maar is duurzaam installeren niet duurder dan conventioneel installeren, horen wij u denken? Dat klopt. Wanneer u niet in aanmerking komt voor subsidies, zult u inderdaad duurder uit zijn. Echter, duurzaam installeren is duurder in aanschaf maar zorgt voor een dusdanig verhoogde effectiviteit en efficiëntie, dat u op langere termijn geld zult besparen.

Bijdragen aan een beter milieu?

Wij vinden het behoud van een leefbare wereld voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen erg belangrijk. U toch ook? Draag hier met duurzaam installeren uw steentje aan bij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van duurzaam installeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.