dakwerken; onderhoud cv-ketel; VCA –installateur
Nooit meer bibberend
aan het ontbijt

Installatiebedrijf J. ten Hoor repareert en onderhoudt in regio Assen

Het zal u maar gebeuren. Heel vroeg op een koude ochtend in november vraagt u zich af waarom de douchestraal maar niet warm wordt. Dan beseft u zich dat uw cv-ketel het heeft begeven. Heel vervelend. Vooral omdat het ondertussen steenkoud is in huis. Wat nu? Maakt u zich geen zorgen en vertrouw op Installatiebedrijf J. ten Hoor.

Bespaar op uw reparatiekosten

Onze monteurs zorgen ervoor dat u er zo snel mogelijk weer warmpjes bijzit en kunt genieten van een warme douche. Handig zo’n installatiebedrijf in de buurt – wij zijn gevestigd in Smilde, vlakbij Assen. Maar beseft u wel dat een reparatie zoals deze misschien onnodig was geweest? Met regelmatig onderhoud bent u de problemen voor en bespaart u op reparatiekosten.

Herinneringsservice

Profiteer naast onze onderhoudscontracten van de herinneringsservice. Deze service van Installatiebedrijf J. ten Hoor biedt u de voordelen van onderhoud zonder dat u gebonden bent aan een onderhoudscontract. Onze herinneringsservice is eenvoudig en vrijblijvend. U krijgt van ons een seintje wanneer uw cv-ketel bijvoorbeeld aan onderhoud toe is. U beslist zelf of u het onderhoud door ons installatiebedrijf laat uitvoeren.

Daarnaast adviseert onze installateur u graag over andere zaken zoals sanitair, gasinstallaties, waterinstallaties, waterontharders, warmtepompen, ventilatiesystemen, centrale stofzuigsystemen, zonneboilers en zonnepanelen. Bent u geïnteresseerd in onze herinneringsservice of wilt u meer zekerheid met een onderhoudscontract? Neem contact op met Installatiebedrijf J. ten Hoor.