Installatiebedrijf Assen; installatiebedrijf Drenthe;
Installatiebedrijf J. ten Hoor
voor al uw installatieklussen
in Drenthe

Werkzaamheden van ons installatiebedrijf

Wat heeft u nodig? Waar kunnen we u mee helpen? Wat is er loos? Installatiebedrijf J. ten Hoor is u van dienst met een grote variëteit aan werkzaamheden.

Gasleiding en waterleiding

Al vanaf onze oprichting zijn wij als installatiebedrijf erkend voor het uitvoeren van watertechnische en gastechnische werkzaamheden. Het is niet de eerste de beste loodgieter die bij u in huis komt, maar een professionele installateur aan wie u met een gerust hart uw gasleiding en waterleiding kunt toevertrouwen. Bent u op zoek naar een waterontharder? Ook dan is Installatiebedrijf J. ten Hoor het bedrijf dat u zoekt.

Dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoeren

Wie wil er nou geen goed dak boven het hoofd? Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Daarnaast voeren wij ook onderhoud en reparaties aan daken uit.

Riolering

Van uw riolering zult u doorgaans niets merken tot deze verstopt raakt. Gelukkig zijn er tal van rioolontstoppers die het probleem snel en goedkoop oplossen. Toch weten wij uit ervaring dat u beter af bent met een installatiebedrijf. Niet alleen komen wij snel uw riolering ontstoppen, wij achterhalen ook de oorzaak van de verstopping en voeren nodige reparaties of aanpassingen uit.

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer in huis laten installeren? Heeft uw bedrijfspand een modern toilet nodig? Bad, douche, wastafel en toilet: wij leveren en installeren al uw sanitair.

Ventilatie

Ook de installatie, de reparatie en het onderhoud van uw ventilatiesysteem – eventueel met warmteterugwinning – kunt u aan ons toevertrouwen. Denk daarbij niet alleen aan het onderhoud van de ventilatie-unit, maar ook aan het reinigen van luchtkanalen.

Centraal stofzuigsysteem

Als u een centraal stofzuigsysteem heeft is dat gezeul met die stofzuiger verleden tijd. We installeren dit systeem voor optimaal gemak graag in uw bedrijfspand of woning.